OM OSS

Vår vision och värdegrund

Sedan starten 1999 har vi på AlltiBil sett till att serva våra kunder på allra bästa sätt. Vi är ett gott team som värdesätter hälsa och att ha roligt på jobbet. Med stort engagemang och yrkesstolthet gör vi att våra kunder är redo för nya äventyr, når sina mål och kan njuta av resan. Här kan du läsa mer om vår vision och värdegrund. Välkommen till oss!

Affärsidé
Genom lokalt förankrade verksamheter skänker vi fordonsglädje - genom hela livet.

Definition: Vi är en naturlig del av varje samhälle där våra kunder känner oss väl och vi känner dem. Vi erbjuder fordonstjänster för varje behov, från försäljning till inlösen, från service till reparation och från plåtskador till däckservice.

Vision
Alla har en vän i storgöteborg som ler när hon/han minns sin senaste kontakt med AlltiBil.

Definition: Vi har många bilhallar och verkstäder i storgöteborg. Vi är ett stolt företag med ett litet företags sinne för detaljer. Det tar oss högst två timmar att lösa våra kunders fordonsbesvär och det är en självklarhet att kunden återvänder gång på gång. Alla våra medarbetare är friska och mår bra. Vi är stolta över vårt yrkesval och känner att vi kan förverkliga oss själva på jobbet. Vi bryr oss om varandra och vi lyckas tillsammans.

 

Våra kärnvärden

Passion
Vi skapar tillsammans en arbetsmiljö vi är stolta över. Vi utvecklas varje dag och går hem med känslan ”idag gjorde jag mitt bästa och lärde mig nya, spännande saker.”

Ödmjukhet
Vi behandlar alla med respekt och bemöter alltid våra kunder med nyfikenhet, lyhördhet och professionalism. Genom att visa varandra respekt skapar vi en god plattform för att utbyta kunskap och erfarenheter.

Relation
Vi skapar och förvaltar våra relationer på allra bästa sätt – genom ärlighet, kompetens, förtroende och glädje. Vid mötet med våra kunder upplever de alltid en trygghet och omtanke som får dem att bli trogna kunder. År ut och år in. 

Hållbarhet
Vi tänker hållbart i alla handlingar. Genom att hitta harmoni och skapa balans i livet kan vi utföra ett bättre arbete och erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.