VERKSTAD

Välkommen till våra verkstäder. Boka service och reparation!

Service eller reparation? Välkommen till vår verkstad!

I våra bilverkstäder i Göteborg, Hönö, Tuve, Kungälv och Stenungsund tar våra utbildade tekniker hand om din bil på allra bästa sätt. Varmt välkommen!


Service och reparation för samtliga bilmärken

Vi servar och reparerar samtliga bilmärken. Vid reparationer använder vi originaldelar alternativt reservdelar med 3 års garanti. Som en extra trygghet får du ett års garanti på utfört arbete och vid service får du självklart en stämpel i serviceboken, även elektronisk servicebok.

 • Däckservice
 • Däckbyte
 • Däckhotell
 • Hjulinställning
 • Bromsservice
 • Stenskott och bilglas
 • Plåt- och lackskador
 • Hjulinställning
 • AC-service
 • Släcka 2:or

Tillbehör - monterat och klart
Motorvärmare, extraljus, drag eller nya takräcken? Vi monterar kvalitetstillbehör från välkända tillverkare som Thule, Calix, DEFA m.fl.


Väggassistans
När du servat din bil hos oss ingår en assistansförsäkring. Skulle du råka ut för ett haveri, något tekniskt fel, bränslebrist, punktering, tappat nyckeln eller låst in den i bilen är det bara att ringa 0771 114 114. Var du än är - dygnet runt.

Vi hjälper dig vid:

 • Motorstopp
 • Brist på drivmedel
 • Punktering
 • Förlust av bilnyckel

Detta gäller för Assistansservice:

 • Din ersättning är max 10 000 kr vid varje skadetillfälle
 • Servicen kan utnyttjas max två gånger per år
 • Servicen gäller i Norden (utom Grönland)
 • Assistansförsäkringen gäller i 12 månader

För fordon äldre än 12 år gäller en självrisk på 895 kr per assistans. För fordon yngre än 12 år gäller ingen självrisk.

Däckservice - Hjulinställning

Kvalificerad däckservice.

Vi utför alla typer av hjul- och däcktjänster. Vi monterar, balanserar, skiftar och kontrollerar dina hjul – både däck och fälg. Vi utför även hjulinställning för att minimera däckslitage och bränsleförbrukning och maximera säkerheten och körkomforten. På AlltiBil tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt.

Dags för däckbyte?

Kom till oss när det är dags att byta däck. Vi ser till att dina däck blir korrekt monterade, vi kollar mönsterdjup, lufttryck och att bultarna blir rätt dragna. Boka tid redan idag, så hjälper vi dig! Hjulskifte, 300 kr.

Köp nya sommardäck
Hos oss kan du köpa nya sommardäck och vinterdäck från välkända däckleverantörer som Continental, Michelin, Pirelli, Nokian Tyres, Kumho och flera andra. Kom in till oss så hjälper vi dig att välja rätt däck.

AlltiBil_verkstad_dackhotell

Låt däcken vila på våra däckhotell.

Har du inte plats att förvara dina däck hemma? Boka in dem på ett av våra däckhotell på Ringön, i Tuve eller i Kungälv. Där tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt. Så de håller i längden. Och när de är redo för vägarna igen så kontrollerar vi mönsterdjup, lufttryck och att däcket blir rätt monterat.

Pris 800 kr/säsong inkl hjulskifte, tvätt och kontroller. Balansering ingår.

AlltiBil_verkstad__mindre_hjulinstallning

Gör en hjulinställning.

Har du kört emot en trottoarkant? Eller ner i ett hål? Kanske drar bilen kraftigt åt något håll. Eller slits däcken ojämnt? Då kan du behöva göra en hjulinställning. Kom till en av våra verkstäder så hjälper vi dig med hjulinställningen. Vi finns i Göteborg, Hönö, Tuve, Kungälv och Stenungsund. Välkommen!

AlltiBil_verkstad__mindre_falgar

Nya fina fälgar?

Fina fälgar ger bilen extra karaktär. Vi har eftermarknadsfälgar av hög kvalité samt originalfälgar till Peugeot, Hyundai, SAAB och Volvo. Välj mellan aluminiumfälgar eller praktiska plåtfälgar. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt fälgar till din bil.

AlltiBil_verkstad__mindre_bromsservice

Bromsservice eller nya bromsar?

Hör du ett tjutande ljud när du bromsar? Det är ett tecken på att bromsarna behöver bytas ut. Vid byte av bromsar använder vi originaldelar alternativt reservdelar med 3 års garanti. Bra bromsar är viktigt för säkerheten. Gör din bromsservice hos oss på AlltiBil!

Service 2495 kr.

Gör din bilservice hos oss på AlltiBil. Då får du en premiumservice där vi noga följer ett utarbetat serviceprotokoll och kontrollerar alla nödvändiga punkter på din bil för att du ska känna dig trygg längs vägen. Vi byter motorolja, oljefilter och kupéfilter. Dessutom ingår Vägassistans i 12 månader.

Vi servar alla bilmärken på alla våra anläggningar. Vid reparationer använder vi originaldelar alternativt reservdelar med 3 års garanti. Du får en stämpel i serviceboken och ett års garanti på utfört arbete.

Välkommen att boka service direkt på 0771 177 177!

AlltiBil_verkstad_skadereparation

Laga din lackskada.

En av de vanligaste orsakerna till varför en bil lämnas in för billackering är att en skada har uppstått i lacken, ofta en krockskada, parkeringsskada, ett oförsiktigt dörruppslag eller en irriterande repa. Skadan i lacken brukar uppstå efter en olycka av nämnda slag, men kan också vara ett resultat av ett sabotage.

Den som helt eller delvis behöver lacka om sin bil som en skadereparation brukar kunna få detta betalt av sitt försäkringsbolag.

Har du råkat ut för en lackskada?
1
. Kontakta ditt försäkringsbolag.
2. Kontakta oss på 0771 177 177.

AlltiBil_verkstad__mindre_lack

Vi lackar och lagar.

Har din bil fått en plåt- eller lackskada? Kanske har den tappat sin lyster? Inga problem. Vi utför billackeringar och reparationer i plåt, plast och lack som får din bil att se skinande ny ut igen.

AlltiBil_verkstad__mindre_plast

Plastreparation.

Har din stötfångare eller någon annan plastdetalj på din bil skadats behöver du inte byta ut den. Ofta kan den repareras. Det är bättre för miljön och billigare för dig som kund. Kom in till oss så hjälper vi dig med dina plastdetaljer.

AlltiBil_verkstad_mindre_buckla

Har din bil fått en buckla?

Våra verkstäder fixar även små bucklor och repor. Snabbt, snyggt och prisvärt.

Släcka 2:or.

Har din bil fått en 2:a på besiktningen? Våra verkstäder i Hönö, Tuve och Ringön är ackrediterade och kan släcka 2:or och samtidigt rapportera till Transportstyrelsen. Du slipper ombesiktiga bilen och kör från vår verkstad med en besiktad och körklar bil. Smidigt och enkelt!

Läs om sekretess

AlltiBil_verkstad_2_or
AlltiBil_verkstad_rutbyte

Bilglas och glasreparationer.

Stenskott är förargligt och en av de absolut vanligaste orsakerna till ett verkstadsbesök. Men mindre skador på vindrutan eller annat bilglas går ofta att reparera. Då kan man säga att du har haft tur i oturen. Men se till att reparera rutan så snart som möjligt, så minskar du risken för att stenskottet ska spricka.

Är sprickan eller skadan större än en femkrona behöver vindrutan bytas ut. Oavsett är du välkommen till oss. Vi både lagar och byter bilglas om olyckan varit framme. Och du, kör inte omkring med en trasig vindruta. Det kan innebära direkt livsfara. Dessutom går en bil med sprucken vindruta inte genom besiktningen.

Har du fått ett stenskott? Välkommen till vår skadeverkstad. Ring 0771 177 177!

 • Laga stenskott
 • Rutreparation
 • Vindrutebyte

Vi hjälper även till med:

Rensa luften med AC-service.
Har din AC slutat fungera eller fått sämre effekt? Även AC-systemet behöver service för att hålla en behaglig temperatur i kupén, rensa luften och snabbt ta bort imma. Vi rekommenderar en AC-service minst en gång om året.

Fräschare klädsel.
Återfå nybilskänslan med en invändig rekonditionering. Vi rengör och tvättar bilens klädsel så smuts, bakterier och kvalster är ett minne blott. Boka en invändig tvätt av din bilklädsel redan idag!

 

AlltiBil_verkstad_grossist

Vi är reservdelsgrossist för Hyundai, Peugeot och SAAB.

Är du verkstadsägare eller reparatör? Då kan du köpa reservdelar till Hyundai, Peugeot och SAAB hos oss. Vi levererar även serviceartiklar till övriga bilmärken. Maila din beställning till adressen nedan och skriv registreringsnumret i ämnesraden. Vi hörs!

För kontakt angående reservdelar
Tel: 0771 177 177
E-post: inkop@alltibil.se

Garantier och villkor vid reparationer.

Garantier och reklamationsrätt – en trygghet för dig som kund.
Omfattas din bil av nybilsgarantier fortsätter de att gälla även efter besöket hos en AlltiBil-verkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder originaldelar eller reservdelar enligt föreskriven kvalitet.

Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om sin bil. När du lämnar in din bil till oss kan du vara säker på att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationsanvisning

När du servar eller reparerar bilen hos oss får du 1 års garanti på utfört arbete och 3 års garanti på reservdelar. Som en extra säkerhet ingår en assistansförsäkring i 12 månader när du servar bilen hos oss.

Försäkringsbolag vi arbetar med: