FRIA MARKNADEN

Välkommen till våra verkstäder. Boka service och reparation!

Rätt att serva var du vill

AlltiBil erbjuder en av branschens högsta lägstanivåer. Vi har kompetens att erbjuda vårt helomfattande tjänsteutbud för nästan alla bilmärken. Läs mer om vad som gäller för den fria marknaden här. Välkommen till oss på AlltiBil!

Rätt att serva bilen var du vill
Varje bil som kommer in får alltid vårt ovillkoriga fokus. Många tror fortfarande att man måste använda en av biltillverkaren auktoriserad verkstad för att garantin ska gälla. Men så är det inte. Sedan 2002 finns det EU-regler som ger dig som bilägare rätt att serva bilen var du vill. AlltiBil-verkstäderna har kunskapen och rätten att genomföra precis samma service eller reparation som biltillverkarens auktoriserade verkstad – även under din bils garantitid.

AlltiBil-verkstadens stämpel i serviceboken är lika mycket värd som den märkesauktoriserades. Det är en självklarhet att vi använder oss av högkvalitativa reservdelar vid samtliga servicar.

Vi använder oss av moderna instrument för diagnos och felsökning samt eventuell uppgradering av bilens programvara. Dessa instrument kommer antingen från samma tillverkare som de märkesauktoriserade verkstäderna eller från fristående tillverkare.

Bästa servicen för både nya och äldre bilar
På våra verkstäder tar utbildade servicetekniker hand om din bil på allra bästa sätt. Du får ett tryggt och bekvämt bilägande så du kan njuta av resan!

AlltiBil_verkstad_verkstad

Välkommen till våra verkstäder!

I våra bilverkstäder tar våra utbildade tekniker hand om din bil på allra bästa sätt. Vi hjälper dig med allt från att laga stenskott till att släcka 2:or. Vid reparationer använder vi originaldelar alternativt reservdelar med tre års garanti. Och som en extra trygghet får du ett års garanti på utfört arbete. Varmt välkommen!