VERKSTAD

Välkommen till våra verkstäder. Boka service, reparation och skadebesiktning!

Service, reparation eller skadebesiktning? Välkommen till våra verkstäder!

I våra bilverkstäder i Göteborg, Hönö, Tuve, Kungälv och Stenungsund tar våra utbildade och glada tekniker hand om din bil på allra bästa sätt. Varmt välkommen!


Service och reparation för samtliga bilmärken

Vi servar och reparerar samtliga bilmärken. Vid reparationer använder vi originaldelar alternativt reservdelar med tre års garanti. Som en extra trygghet får du ett års garanti på utfört arbete och vid service får du självklart en stämpel i serviceboken, även elektronisk servicebok.

 • Däckservice
 • Däckbyte
 • Däckhotell
 • Hjulinställning
 • Bromsservice
 • Stenskott och bilglas
 • Plåt- och lackskador
 • AC-service
 • Släcka 2:or

Tillbehör - monterat och klart
Motorvärmare, extraljus, drag eller nya takräcken? Vi monterar kvalitetstillbehör från välkända tillverkare som Thule, Calix, DEFA m.fl.


Väggassistans
När du servat din bil hos oss ingår alltid en assistansförsäkring. Skulle du råka ut för ett haveri, något tekniskt fel, bränslebrist, punktering, tappat nyckeln eller låst in den i bilen är det bara att ringa 0771-114 114. Var du än är - dygnet runt.

Vi hjälper dig vid:

 • Motorstopp
 • Brist på drivmedel
 • Punktering
 • Förlust av bilnyckel

Detta gäller för Assistansservice:

 • Din ersättning är max 10 000 kr vid varje skadetillfälle
 • Servicen kan utnyttjas max två gånger per år
 • Servicen gäller i Norden (utom Grönland)
 • Assistansförsäkringen gäller i 12 månader

För fordon äldre än 12 år gäller en självrisk på 895 kr per assistans. För fordon yngre än 12 år gäller ingen självrisk.

Däckservice - Hjulinställning

Kvalificerad däckservice

Vi utför alla typer av hjul- och däcktjänster. Vi monterar, balanserar, skiftar och kontrollerar dina hjul – både däck och fälg. Vi utför även hjulinställning för att minimera däckslitage och bränsleförbrukning och maximera säkerheten och körkomforten. På AlltiBil tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt.

Dags för däckbyte?

Kom till oss när det är dags att byta däck. Vi ser till att dina däck blir korrekt monterade, vi kollar mönsterdjup, lufttryck och att bultarna blir rätt dragna. Boka tid redan idag, så hjälper vi dig!

Köp nya vinterdäck
Hos oss kan du köpa nya sommardäck och vinterdäck från välkända däckleverantörer som Continental, Michelin, Pirelli, Nokian Tyres, Kumho och flera andra. Kom in till oss så hjälper vi dig att välja rätt däck.

AlltiBil_verkstad_dackhotell

Låt däcken vila på våra däckhotell.

Har du inte plats att förvara dina däck hemma? Boka in dem på ett av våra däckhotell. Där tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt så de håller i längden. Och när de är redo för vägarna igen så kontrollerar vi mönsterdjup, lufttryck och att däcket blir rätt monterat.

AlltiBil_verkstad__mindre_hjulinstallning

Gör en hjulinställning.

Har du kört emot en trottoarkant? Eller ner i ett hål? Kanske drar bilen kraftigt åt något håll eller slits däcken ojämnt? Då kan du behöva göra en hjulinställning. Kom till oss på AlltiBil så hjälper vi dig med hjulinställningen. Vi finns i Göteborg, Hönö, Tuve, Kungälv och Stenungsund. Välkommen!

AlltiBil_verkstad__mindre_falgar

Nya fina fälgar?

Fina fälgar ger bilen extra karaktär. Vi har eftermarknadsfälgar av hög kvalité samt originalfälgar till Peugeot, Hyundai och Volvo. Välj mellan aluminiumfälgar eller praktiska plåtfälgar. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt fälgar till din bil.

AlltiBil_verkstad__mindre_bromsservice

Bromsservice eller nya bromsar?

Hör du ovälkomna ljud när du bromsar? Det är ett tecken på att bromsarna behöver bytas ut. Vid byte av bromsar använder vi originaldelar alternativt reservdelar med tre års garanti. Bra bromsar är viktigt för säkerheten. Gör din bromsservice hos oss på AlltiBil!

AlltiBil_verkstad_skadereparation

Laga din lackskada

De vanligaste orsakerna till varför en bil lämnas in för billackering är lackskador i samband med krockskada, parkeringsskada eller oförsiktiga dörruppslag.

Den som helt eller delvis behöver lacka om sin bil som en skadereparation brukar kunna få detta betalt av sitt försäkringsbolag.

Har du råkat ut för en lackskada?
1
. Kontakta ditt försäkringsbolag.
2. Kontakta oss på 0771-177 177.

AlltiBil_verkstad__mindre_lack

Vi lackar och lagar

Har din bil fått en plåt- eller lackskada? Kanske har den tappat sin lyster? Inga problem. Vi utför billackeringar och reparationer i plåt, plast och lack som får din bil att se skinande ny ut igen.

AlltiBil_verkstad__mindre_plast

Plastreparation

Har din stötfångare eller någon annan plastdetalj på din bil skadats behöver du inte alltid byta ut den. Ofta kan den repareras. Det är bättre för miljön och billigare för dig som kund. Kom in till oss så hjälper vi dig med dina plastdetaljer.

AlltiBil_verkstad_mindre_buckla

Har din bil fått en buckla?

Våra verkstäder fixar även små bucklor och repor. Snabbt, snyggt och prisvärt.

Släcka 2:or.

Har din bil fått en 2:a på besiktningen? Våra verkstäder är ackrediterade och kan släcka 2:or och samtidigt rapportera till Transportstyrelsen. Du slipper ombesiktiga bilen och kör från vår verkstad med en besiktad och körklar bil. Smidigt och enkelt!

Läs om sekretess

AlltiBil_verkstad_2_or
AlltiBil_verkstad_rutbyte

Bilglas och glasreparationer

Bilglascentralen både byter och lagar bilglas på samtliga AlltiBils verkstäder. Stenskott är förargligt och en av de absolut vanligaste orsakerna till ett verkstadsbesök. Mindre skador på vindrutan eller annat bilglas går ofta att reparera. Men, se till att reparera rutan så snart som möjligt, så minskar du risken för att stenskottet ska spricka.

Är sprickan eller skadan större än en gammal femkrona behöver vindrutan bytas ut. Oavsett är du alltid välkommen till oss. Och du, var rädd om dig och kör inte omkring i en trasig ruta. Det kan innebära direkt livsfara. Dessutom går en bil med sprucken vindruta inte genom besiktningen.

Har du fått ett stenskott? Välkommen till valfri verkstad hos oss. Ring 0771-177 177!

 • Laga stenskott
 • Rutreparation
 • Vindrutebyte

Vi hjälper även till med:

Rensa luften med AC-service
Har din AC slutat fungera eller fått sämre effekt? Även AC-systemet behöver service för att hålla en behaglig temperatur i kupén, rensa luften och snabbt ta bort imma. Vi rekommenderar en AC-service minst en gång om året. Vi rekommenderar en AC-service minst en gång om året. På AlltiBil kan vi hjälpa dig med både den gamla och den nya gasen!

Fräschare klädsel.
Återfå nybilskänslan med en invändig rekonditionering. Vi rengör och tvättar bilens klädsel så smuts, bakterier och kvalster är ett minne blott. Boka en invändig tvätt av din bilklädsel redan idag!

AlltiBil_verkstad_grossist

Vi är reservdelsgrossist för Hyundai och Peugeot.

Är du verkstadsägare eller reparatör? Då kan du köpa reservdelar till Hyundai och Peugeot hos oss. Vi levererar även serviceartiklar till övriga bilmärken. Maila din beställning till adressen nedan och skriv registreringsnumret i ämnesraden. Vi hörs!

För kontakt angående reservdelar:
Tel: 0771-177 177
E-post: inkop@alltibil.se

Garantier och villkor vid reparationer

Garantier och reklamationsrätt – en trygghet för dig som kund.
Omfattas din bil av nybilsgarantier fortsätter de att gälla även efter besöket hos en AlltiBil-verkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder originaldelar eller reservdelar enligt föreskriven kvalitet.

Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att bilen ägts av någon som brytt sig lite extra om sin bil. När du lämnar in din bil till oss kan du vara säker på att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationsanvisning

När du servar eller reparerar bilen hos oss får du ett års garanti på utfört arbete och tre års garanti på reservdelar. Som en extra säkerhet ingår en assistansförsäkring i 12 månader när du servar bilen hos oss

Försäkringsbolag vi arbetar med: 

samarbeten - 20180918